Rhu

Badeværelset er i den grad blevet et sted, der skal emme af hygge og behagelig atmosfære. Vi bruger ikke bare vores badeværelse til det mest nødvendige – gå i bad, på toilet og børste tænder. Nej, det er også her vi plejer os selv, og hvor vi dagligt opholder os med vores børn. Og så er det også blevet stedet, hvor vi indimellem får et pusterum helt for os selv!
Vi gør noget ud af badeværelset!
Derfor er badeværelset blevet et rum, vi gør rigtig meget ud af. Og når vi indrettet rummet, bliver det ofte også i en anderledes stil og design, end vi indretter andre rum i huset. For vi vil gerne have det lidt mere rent, lidt mere strømlinet og mindre rodet og spraglet . Også sådan at det bliver let og effektivt at gøre vores badeværelse rent.

Du kan på denne side finde alverdens badeværelsesmøbler. Lækre brands og praktiske ting. Både til et billigt badeværelse såvel som det dyrere designer-badeværelse.

Showing the single result

Sammenlign QUICK SHOP

Vinduesfilm med Orkidé

DKK199,00
Brug den flotte vinduesfilm som dekoration eller for at undgå at folk kan kigge ind. Genialt hvis du bor i stueetagen og er lidt træt af folks nysgerrige blikke, men også gerne vil have lyset ind! Vinduesfilmen kan sættes på blanke overflader uden brug af…
Sammenlign QUICK SHOP